Спортен клуб „Ипон – Зенит“ получи голямо признание от Община Благоевград

Снимка: Община Благоевград

В кабинета на кмета спортистите показаха част от купите и медалите

Медалисти от Спортен клуб „Ипон – Зенит“ получиха грамоти и плакет от кмета на Благоевград Методи Байкушев.

Те бяха посрещнати в Община Благоевград заедно с техния треньор и председател на клуба Иван Милчев.

По време на срещата кметът ги поздрави за усилията и спортсменството, което проявяват.  

„Голямата борба в живота е всеки следващ ден да си малко по-добра версия на самия себе си. Спортните успехи са важни. Те показват, че сте дисциплинирани, че влагате труд, старание, но житейският успех се мири по друго, а именно с какво допринасяш за обществото, в което живееш. Проявата на физическа сила трябва да бъде само на ринга. Най-добрият начин да се защитиш е, когато можеш да контролираш самия себе си. Всяко общество е силно тогава, когато неговите бойци са рицари, а не агресори. От вас зависи каква ще бъде славата на българския спорт“, каза пред спортистите кметът Методи Байкушев.

Наградени бяха: Борислав Цеков – републикански шампион по граплинг, ММА и бойно самбо; Михайло Волков - вицешампион по ММА и бойно самбо; Ангел Младенов - шампион по ММА; вицешампион по граплинг, Георги Христов - шампион по ММА, вицеевропейски шампион; Мартин Стоилов - бронзов медалист на европейско (кадети); Радослав Лазарски – шампион по ММА, 5-то място европейско (юноши); Данаил Милчев - 5-то място на европейско първенство, вицешампион по бокс, бронзов медалист по ММА.

Награден бе и Иван Милчев, заслужил треньор по бойни спортове за високи постижения и принос в бойните спортове в община Благоевград, както и за будна гражданска позиция и участие в общественополезни каузи.

Спортистите показаха призовете си, завоювани през последните два месеца от тях.

В знак на благодарност за добро сътрудничество те връчиха една от спечелените купи на кмета и му подариха тениска на клуба.  

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//