Гражданите могат да се обръщат към Общините за санирането

Снимка: МРРБ

Общинските и районните администрации са водещи партньори по програмата за саниране

Общинските и районните администрации са водещи партньори при изпълнението на проекти по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фон – Етап I“. 

Сдруженията на собствениците трябва да сключват партньорски споразумения с тях преди подаването на предложения за изпълнение на инвестиции.

За улеснение на процеса на кандидатстване Министерството на регионалното развитие и благоустройството публикува списък на лица за контакт, които общинските администрации са определили.

Представителите на Сдруженията на собствениците могат да осъществят връзка с тях преди да започнат  подготовката на документи за кандидатстване, както и по въпроси свързани с цялостния процес на кандидатстване.

Списъкът е публикуван на страницата на МРРБ в раздел „Проекти по НПВУ“, подраздел „Инвестиции по НПВУ“, секция „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд“ (https://www.mrrb.bg/bg/spisuk-s-lica-za-kontakt-opredeleni-ot-obstinskite-administracii-vuv-vruzka-s-izpulnenieto-na-procedura-podkrepa-za-ustojchivo-energijno-obnovyavane-na-jilistniya-sgraden-fond-etap-i-po-nacionalniya-plan-za-vuzstanovyava-86298/).   

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK