Доцент Мангъров няма да е кандидат за депутат

Снимка: dnes.dir.bg

Преценил е, че сега отново може да бъде полезен, без да бъде кандидат

Доц. Атанас Мангъров няма да е кандидат за депутат на следващите избори, обяви лидерът на АБВ Румен Петков пред журналисти днес.

"Доц. Мангъров ще участва в кампанията, но няма да е кандидат за народен представител. И вчера съм имал разговор с него. Аз съм казвал многократно - това е един изключително почтен и професионално подготвен човек, който без колебание е отстоявал многократно професионалното си разбиране по много чувствителни теми за обществото", обясни Петков, цитиран от "24 часа".

На въпрос лично ли е решението на Мангъров или БСП не са се съгласили, той отвърна: "Не е редно да се говори кой и кого иска, и не иска. Неслучайно казах, че и вчера сме имали разговори". "Той участва активно и в предната кампания. Преценил е, че сега отново може да бъде полезен, без да бъде кандидат, това прави участието му още по-истинско", допълни лидерйт ан АБВ, който е водач на 23-ти МИР. Актьорът Веселин Плачков пък е втори в Кюстендил. Всички участници ще бъдат обявени по-късно от партията. /dnes.dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK