Близо два килограма марихуана иззеха полицаи от СДВР ​

Снимка: МВР

Наркотикът е открит при допълнителните действия по разследването

Служители на сектор „Наркотици“ при СДВР провели допълнителни действия по досъдебно производство за разпространение на наркотици. В хода им, в мазе на жилищна кооперация, отново в района на ж.к. „Люлин“, те иззели близо два килограма марихуана и пакетчета с кристално вещество, съобщават от Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че при полицейска операция миналата седмица в столичния квартал бяха арестувани двама, на 30 и на 32 години. При задържането те изхвърлиха на земята пакет с бяло прахообразно вещество, а при последвали процесуално-следствени действия от мъжете и от жилищата им бяха иззети пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прах. В дома, ползван от 30-годишния, криминално проявен, бе открит и боен пистолет със заличен сериен номер.

Материалите от допълнителните полицейски действия са присъединени към образуваното досъдебно производство. На единия от задържаните мъже е наложена постоянна мярка „задържане под стража“. Работата по случая продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK