Румен Томов: Селата са приоритет в моята програма

Снимки: Личен архив

Хората са убедени, че ще направя всичко възможно, за да разреша проблемите им

Селата са приоритет в моята програма, както бяха и по време на управлението ми. Това заяви независимият кандидат за кмет на община Благоевград - Румен Томов.

В последните няколко дни той посети селата Логодаж, Селище, Зелен дол и Покровник и разговаря с местните жители.

„Навсякъде хората споделят, че децентрализацията на бюджета за селата се усеща осезаемо и резултатите са наистина добри. Резултати, които кметовете по места измерват с решени проблеми и това е наистина положителна тенденция, която трябва да расте", подчерта Томов.

Той увери, че подкрепата за малките населени места е много важна за него, защото има още много неудобства и тревоги на местните, които трябва да бъдат решени час по-скоро.

По думите му, сред най-сериозните проблеми са лошата инфраструктура, проблеми с електрозахранването, с ВиК- мрежата и доставките на хляб във високопланинските села.

„Всичко това обаче може и ще бъде решено, защото селата са приоритет в моята програма. Хората са убедени, че ще направя всичко възможно, за да разреша проблемите, с които се сблъскват, защото нашите срещи са регулярни, а не само в предизборната кампания, а и вече са оценили свършеното до момента", отбеляза още независимият кандидат за кмет на община Благоевград - Румен Томов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK