Медали и купи на Общинските ученически игри в Разлог

Снимка: Община Разлог

Заслужено всички призьори от игрите бяха наградени от кмета

С официално награждаване приключиха Общинските ученически игри за 2023 година в Разлог по волейбол, футбол, хандбал и тенис на маса за трите възрастови групи: момчета и момичета от V до VII клас, юноши и девойки VIII - X клас и XI - XII клас. 

В спортна зала “Септември” ръководството на Община Разлог връчи купи, медали и грамоти на призьорите във волейбола за момчета и момичета от V до VII клас.

С поредна шампионска титла бяха отличени момчетата и момичетата на ОУ “Никола Парапунов”, които се наложиха с 2:0 гейма над съставите на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” (с. Бачево.) и ОУ “Неофит Рилски” (с. Горно Драглище).

В понеделник на стадион “Септември” след оспорвани футболни срещи, във финалния двубой възпитаниците на “Никола Парапунов” успяха да победят отбора на ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” с 6:2, а СУ “Братя Каназиреви” (Разлог) не оставиха шанс на ОУ “Неофит Рилски” и се класираха на трето място.

През изминалата седмица СУ “Братя Каназиреви” спечели волейболните игри за девойки и юноши XI- XII клас, а ПГ по транспорт за юноши - във възрастова група VIII - X клас.

За областен етап на игрите по тенис на маса се класира отборът на ПГ по транспорт, а отборът на ОУ “Братя Миладинови” ще участва в игрите по хандбал, във възрастова група V - VII клас.

В период от 7 до 15 март в спортните надпревари, организирани от Община Разлог, се включиха над 200 ученици от ОУ “Никола Парапунов”, ОУ “Св. Паисий Хилендарски”, ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, ОУ “Неофит Рилски”, ОУ “Братя Миладинови”, ”СУ “Братя Каназиреви”, ПГ по МСС, ПГ по транспорт, РПГ “Никола Стойчев”.

Заслужено всички призьори от игрите бяха наградени от кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Фарфарова, с купи, медали и грамоти за участие.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK