В Благоевград протестираха срещу насилието над животни

Снимка: БНР

Те настояват за законови промени, които да гарантират живота и здравето на животните

Десетки благоевградчани излязоха днес на мирен протест прад сградата на общината, обединени от мотото „Заедно за животните“. Те настояват за законови промени, които да гарантират живота и здравето на животните, съобщи БНР.

Днес точно в 15 часа любители и защитници на животните се събраха пред сградата на общината, за да кажат на висок глас „НЕ“ на насилието над животните. Цвети Съботинова е една от организаторите на мирния протест, който привлече вниманието на жители и гости на областния център на Пиринско

Защитниците на животните ще продължават със своите мирни протести докато не бъдат чути. Полицаи охраняваха протеста. Имаше представители и на общинския инспекторат. Някои от събралите се жители на Благоевград дойдоха със своите домашни любимци.

Протестът се проведе не само в Благоевград, но и в други градове на страната.

 

КОМЕНТАРИ

Антифриз15:11 - 25.03.2023
За десетина ненормални кукувици страдаме всички. Нали гледате от американците? Там след 14 дни помиярите заминават за вечните български полета , а такива психично болни дето ги хранят пред входовете и по улиците след като са ги взели от приют и са ги пуснали на”свобода” плащат страшни глоби и лежат в затвора ! Така че : УМРЕТЕ ИЗВРАТЕНИ ДУХАЧИ НА ПОМИЯРСКИ ЧЕПОВЕ!!!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK