Водач помете майка и дете на пешеходна пътека в Пазарджик

Снимка: Infomreja.bg

37-годишен мъж издигна след ПТП на пътя Пазарджик -Огняново

Две са тежките катастрофи през изминалото денонощие на територията на региона. Първата е станала рано сутринта вчера на кръстовище в Пазарджик.

56-годишен шофьор на „Фолксваген“ от панагюрското село Левски блъснал пресичащите на пешеходна пътека 34-годишна жена и нейния 6 годишен син от Пазарджик.

Майката и детето са транспортирани от линейка в МБАЛ-Пазарджик, с фрактури на таза и на лявата ръка, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик, алкохолната проба на водача е отрицателна.

Втората и по-тежка катастрофа е регистрирана около 14 часа на пътя между областния град и съседното село Огняново. 64-годишен мъж от брациговското село Исперихово загубил управлението над лек автомобил „Ауди“.

Колата навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в „Сеат“, управляван от 61-годишен жител на пловдивското село Ново село. В резултат на настъпилия инцидент е починал 37-годшен пътник в „Ауди“-то.

Водачът на същия автомобил е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, а друг 27-годишен пътник в немското возило е с фрактура на таза и гръдна травма.

На мястото също е извършен оглед, води се досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK