Александър Михайлов: ДАНС влезе в "Кинтекс"

Снимка: БГНЕС

Бившият шеф на "Кинтекс" посочва, че бил уволнен, защото отказал да участва в схеми

Преди минути ДАНС влязоха в "Кинтекс". Това написа във "Фейсбук преди около час бившият изпълнителен директор на държавното дружество Александър Михайлов.

Той заявява, че се изземват документи и информация за плащанията на дружеството във валута.

"Това се случва часове, след като в ефира на bTV разказах схемата за източване на държавната фирма, която хората на Корнелия Нинова активираха в последните дни. По нея, само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай - фалшив посредник", пише още той.

Бившият шеф на "Кинтекс" изтъква, че е бил уволнен преди 3 месеца, защото отказал да участва в тези схеми.

"Вече няма човек, който да не е разбрал истината защо бях неудобен на Корнелия Нинова. Тя ще отговаря на въпросите оттук нататък. Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси съдебна отговорност от нея. Защото тя си назначи бушони в "Кинтекс", които сега ще изгорят. Неудобните като мен тя се опитва да смаже с изфабрикувани дела и откровени клевети", отбелязва той.

Михайлов допълва, че данъкоплатците в България са платили 800 000 лева на офшорка в Дубай и още 70 000 лева, за да води държавата дела срещу него по разпореждане на Корнелия Нинова.

"Това е наследството от управлението на Председателя на БСП. Днес не се радвам, че истината победи. Днес съм гневен, защото такива хора винаги излизат сухи. Те ще продължат да говорят красивите си лъжи и ще се намират наивници, които да им вярват. Жалко за България.

P.S. Поздравления към ДАНС за бързата реакция, може и да име искрица надежда за Родината ни", посочва още той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK