Михаела Крумова бе избрана за член на Контролната комисия на ГЕРБ

Снимка: ПП ГЕРБ

Националното събрание се проведе онлайн, като от страна на ГЕРБ в област Кюстендил участие взеха 25 делегати

Общинският ръководител на ГЕРБ – Кюстендил, и народен представител Михаела Крумова бе избрана за член на Контролната комисия на политическата сила. Това стана по време на днешната Национална конференция на ГЕРБ, на която бяха извършени промени в ръководството на партията – в Изпълнителната и Контролна комисия, както и зам.-председателите.

Националното събрание се проведе онлайн, като от страна на ГЕРБ в област Кюстендил участие взеха 25 делегати. В това число по право се включиха областният координатор Даниел Данчев, кметове на общини и председатели на общински съвети, народни представители, координаторите на общински структури и др.

По време на Националния форум бяха приети промени в Устава на партията, които предвиждат по-голям брой членове на Изпълнителната комисия, както и възможност за провеждане на заседания на националните и териториални органи онлайн. За нови зам.-председатели на ГЕРБ бяха избрани Томислав Дончев и Даниел Митов. Делегати от цялата страна гласуваха онлайн и за новия състав на Изпълнителната комисия, в който влизат: Вежди Рашидов, Деница Сачева, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Иван Тотев, Костадин Ангелов, Тодор Кръстев, Емил Касабов, Илтер Садъков, Цвета Караянчева, Даниела Дариткова и Живко Тодоров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK