Приключи гласуването в анкетата “Спортист на годината” на Благоевград за 2021 г.

Снимка: Infomreja.bg

Тазгодишната церемония ще се проведе на 14 декември от 19.00 часа в зала „Скаптопара“

Днес приключи приемането на анкетните карти за „Спортист на годината“ 2021 на Благоевград. Председатели и треньори на 21 клуба определиха своите номинации в категориите: „Мъже и жени“, „Юноши и девойки до 18 години“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“ и „Феърплей“.

Спортни журналисти от местни медии, отразяващи спортните събития на територията на общината, също попълниха анкетни карти.

Тази година за първи път се дава възможност и на жителите да гласуват онлайн в категория „Спортист на годината – изборът на Благоевград“. Анкетата приключва на 10 декември, а победителят на публиката ще получи специална награда.

„Спортист на годината“ е инициатива на Община Благоевград, която се организира съвместно със спортните клубове, развиващи дейност на територията на областния център, вписани в регистъра на спортните клубове на Общината.

Инициативата има за цел да отличи и награди успехите на спортисти, треньори, спортни деятели, спортни журналисти и всички, работещи в сферата на спорта на територията на Благоевград за настоящата година.

Тазгодишната церемония ще се проведе на 14 декември от 19.00 часа в зала „Скаптопара“, при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK