Д-р Христо Гушков - водач на листата на “Български възход“, ще се бори за доверието на избирателите в Кюстендил

Негови основни приоритети са здравеопазването и справяне с демографската криза

Д-р Христо Гушков е водач на листата на ПП „Български възход“ за Кюстендилски избирателен район.

Негов водещ приоритет е справяне с демографската криза и съживяване на икономиката с привличане на реални външни инвестиции в областта, предимно от българи, завършили образованието си и създали успешен бизнес в чужбина.

Като специалист по дентална медицина, д-р Гушков поставя като свой основен приоритет и здравеопазването. Той ще работи за подобряване на материалната база на болничната и доболничната помощ в Кюстендилска област.

Той уверява, че като народен представител ще бъде близо до хората и техните проблеми.

Д-р Христо Гушков е роден през 1984 г.,семеен, с едно дете. Завършва ВМИ Пловдив през 2009 г. – лекар по дентална медицина. Работил е в Отделението по лицево-челюстна хирургия в Пловдив, Отделението по орална хирургия на ВМА – Пловдив. А също и в клиниките: Swiss Dentaprime - орална хирургия и имплантология; Kings College London - парадонтална хирургия 2018. Бил е мениджър на 7 дентални клиники.

През 2022 г. завършва Tipton Traning Royal College of Surgenos. Специалист е по: Имплантология, Орална и пародонтална хирургия, здравен мениджмънт. Има частна дентална клиника в Сандански.

Д-р Христо Гушков е народен представител в 46-ото Народно събрание на Република България и съветник към Комисията за контрол и противодействие на корупцията в 47-ото Народно събрание.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n