ЦСКА смени цялото ръководство! Стойчо Младенов ще е треньор на "червените"

Акционерите излязоха с изявление на официалния сайт на клуба

Цялото ръководство на футболния ЦСКА е сменено! Това стана ясно от изявление на акционерите в клуба, публикувано на официалния сайт.

С постовете си се разделят, както треньорът Любослав Пенев, така и изпълнителният директор Пламен Марков, главният мениджър Стойчо Стоилов, пресаташето Владислав Василев и всички от треньорския щаб.

Новият наставник на "червените" е Стойчо Младенов, докато за изпълнителен директор е назначен Филип Филипов.

"Уважаеми армейци,

Уведомяваме Ви, че  е взето решение да бъде подменено цялото ръководно тяло на ПФК ЦСКА СОФИЯ.

Със своите длъжности се разделят, изпълнителния директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип. Длъжностите „Спортен директор“, „Технически директор“ и „Главен мениджър“ се закриват, а дейността им ще се аутсорсва на голяма немска компания. Мистър Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси.

Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб. Занапред изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов.

Бъдете здрави!

От акционерите.", се казва в изявлението.

Кардиналната промяна от страна на тримата акционери - Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков, идва след победата над ЦСКА 1948 с 4:2 в първия кръг на първенството. Преди това "червените" загубиха мача срещу "Лудогорец" за Суперкупата на България с 0:4, а с "Лиепая" направиха 0:0 в първи мач от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите.

Именно след този мач и слуховете за уволнение на Любослав Пенев, феновете и Стойчо Стоилов влязоха във физическа саморазправа, като се стигна до намеса на полицията на стадион "Българска армия".

Наскоро се заговори за конфликт в щаба на Пенев заради смяната на кондиционния специалист Кирил Динчев, чието място зае испанецът Пабло Караско. Треньорът заяви, че самият Динчев е поискал да прекрати работата си с първия тим.

За последно Стойчо Младенов води ЦСКА в периода 2013-2015 г. Като футболист той е 3-кратен шампион на България с тима, а като треньор два пъти изведе "червените" до първо място в първенството - през 2003 и 2008 г./ бТВ

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK