ГЕРБ в област Кюстендил започва номинациите за народни представители и президентска двойка

Снимка: Infomreja.bg

Номинации ще се правят лично в офисите на ГЕРБ

От днес /16 септември/ до 25 септември включително могат да се правят номинации за кандидати за народни представители, президент и вицепрезидент във всички общински структури на ГЕРБ в област Кюстендил. Процесът на номиниране ще бъде изцяло съобразен с действащите противоепидемични мерки в страната.

Номинации ще се правят лично в офисите на ГЕРБ или на официалната електронна поща на всяка общинска структура. Предложения могат да бъдат подавани от всички членове на партията, които са с платен членски внос. Могат да се правят до 3 номинации за кандидат-депутати и до 3 номинации
за кандидат-президентска двойка.

Кандидати за народни представители, които са членове на партията в съответната общинска структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата могат да бъдат предложени и кандидати от гражданската квота.

След приключването на процеса по номинациите, Изпълнителна комисия на ГЕРБ ще направи детайлен анализ на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители, президент и вицепрезидент на партията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK