При ПТП-та пострадаха пътничка в лек автомобил, водачка на товарен автомобил и мотоциклетист

Снимка: Infomreja.bg

Те са с фрактури и охлузна рана

На 19.07.2021 г. около 14:50 часа на пътя между селата Блатска и Абланица е станало ПТП, при което лек автомобил „Тойота“ с 18-годишен водач от с. Хаджидимитрово, община Казанлък, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Фолксваген Туран“ с 43-годишен водач от  Абланица.

При инцидента с фрактура на ръката е пострадала 37-годишна жена, пътуваща в лекия автомобил „Тойота“.  

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на лекия автомобил „Фолксваген“ е отчела наличие на 0,70 промила.

Също вчера около 18:50 часа 35-годишен водач на мотоциклет „Кавазаки, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост от разклона при с. Плетена към разклона за с. Долен, на ляв завой е излязъл извън пътното платно и се е ударил в крайпътна канавка.

Мотоциклетистът е с фрактура на таза.

Вечерта около 21:00 часа на Е-79 е станало ПТП с товарен автомобил „Дачия Докер“, управляван от 24-годишна водачка  от с. Поленица.

При потегляне от паркинг на магазин тя не спира на пътен знак Б2, навлиза в зоната на път с предимство и се сблъсква с лек автомобил „Мерцедес“.

В резултат на инцидента водачката на товарния автомобил „Дачия“ е получила охлузна рана на ръката.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK