ОДМВР – Кюстендил, отбеляза 143 години от създаването на МВР

Снимки: ОДМВР - Кюстендил

За постигнатите резултати са наградени 57 служители на ОДМВР

Тържествено събрание в ОДМВР – Кюстендил, по случай 143 години от създаването на Министерството на вътрешните работи и професионалния празник на служителите – 5 юли. Гости бяха ръководителят на Окръжна прокуратура Камелия Стефанова, председателят на Административния съд Иван Демиревски,  зам.-областният управител Л. Терзийски и директорът на РДПБЗН комисар Св. Георгиев.

„Колеги благодаря ви за усилията да бъде резултатен трудът ни, да противодействаме на престъпността, да пазим реда, спокойствието и собствеността на гражданите, да предлагаме качествени и навременни административни услуги.

Благодаря ви за адекватните действия, професионална ангажираност и човешка съпричастност по време на епидемичната обстановка и обслужването на бежанците, потърсили закрила и установили се в Кюстендилска област“, обяви директорът на ОДМВР - Кюстендил, Светослав Григоров.

Той цитира кратка справка от регионалната полицейска статистика. От началото на тази година се констатира леко завишение на криминалната активност /с 19 броя/ в сравнение със същия период на миналата година, но разкриваемостта бележи ръст с 21.52 пункта, сравнено със същия период на предходната година.

Коефициентът на разкриваемост за регистрираните по икономическа линия престъпност е 43.75 %, като увеличението е с 22.78 пункта в сравнение с предходната година.

За постигнатите резултати са наградени 57 служители на ОДМВР.

За изключителна инициативност и постигнати трайни резултати с ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ от министъра на вътрешните работи е награден 1 служител, 9 са наградени с КОЛЕКТИВНА ПАРИЧНА НАГРАДА, 4-ма служители са отличени с ПИСМЕНА ПОХВАЛА.

От заместник-министъра на вътрешните работи  и главния секретар с ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ са наградени 4-ма служители.

7 служители са отличени  от главния секретар с КОЛЕКТИВНА ПАРИЧНА НАГРАДА.

Със заповед на директора на ОДМВР – Кюстендил, са наградени 32 служители с ПИСМЕНА ПОХВАЛА за проявени съобразителност, инициативност и висок професионализъм, както и постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, за качественото и срочно изпълнение на всяка поставена конкретна професионална задача.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK