С флашмоб откриха новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград

Снимки: Община Благоевград

Децата бяха посрещнати от кмета на Благоевград Илко Стоянов

С хоро и песен започна новата учебна година в ЦЛТРДБ. Преподаватели и деца бяха подготвили интересна изненада за всички във и пред сградата на Община Благоевград. По този орогинален начин бе открита новата учебна година на Центъра. Децата бяха посрещнати от кмета на Благоевград Илко Стоянов.

22 школи по изкуства и наука са на разположение на децата на Благоевград - изобразително изкуство, пиано, цигулка, литературно творчество, английски език, математика, техническо конструиране и моделиране, програмиране и графичен дизайн, класическа китара и други. По традиция е голям интересът към ДЮФА "Пиринска китка", ФТА "Пиринче", Тамбура- фолклорна група "Веселина", ДЮТ "Щурчо", Балет "Кроазе".

Наред с познатите школи, любопитството на децата е провокирано от Детско студио "Публични изяви", където ще се обучават водещи и оратори. Много полезна за децата е работата на кариерните консултанти, които през цялата година организират интересни занимания с децата с цел запознаване с различните професии.

След изключително успешната Лятна академия в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, преподавателите са заредени с много хъс за нови творчески успехи на своите възпитаници.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK