Георги Петров: Ние се водим единствено от българските национални интереси и искаме България да просперира

Снимки: Infomreja.bg

Той не смята, че машинното гласуване ще е пречка хората да стигнат до избирателните секции

Днес гласувах в българския парламент да влязат такива хора, които се водят единствено от българските национални интереси, а именно Българските патриоти. Ние назад във времето сме доказали, че мислим и милеем само за България, а не ни интересуват заповедите, които идват от чужди посолства и чужди държави.

Ние се водим единствено от българските национални интереси и искаме България да просперира, да стане една силно икономически държава и хората да живеят нормален и сносен живот. Това заяви водачът на листата на КП,,БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" за 10 МИР - Кюстендил, Георги Петров, след като упражни правото си на глас, придружен от съпругата си и неговата майка.

По отношение на избирателната активност, той обяви, че към момента е изключително ниска, но все пак изрази надежда повечето хора да успеят да стигнат до избирателните секции и да дадат своя глас, защото е важно да бъдат избрани в българското правителство хора, които да създадат кабинет и да поведат държавата към правилната посока.

"Надявам се машинното гласуване да не е пречка, особено за възрастните хора. Знаем, че почти всички хора вече работят със смарт телефони. Дори и някоя машина да се развали, не мисля че ще се отрази на вота и се надявам на едни честни избори“, заяви още Георги Петров.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK