Сотаджии бих шофьор, засякъл ги на пътя

Снимка: Infomreja.bg

Бургазлия се намесил с цел предотвратяване на възникналия конфликт

На 24 март в Четвърто Районно управление – Бургас, е получено съобщение от 50-годишен бургазлия за това, че станал свидетел на инцидент в района до спирка "Капчето", при който двама служители от охранителна фирма нанасят удари в областта на лицето на водач на автомобил, паркиран зад друг автомобил на бул. "Захари Стоянов".

Бургазлията се намесил с цел предотвратяване на възникналия конфликт, при което двамата мъже насочили агресията си към него и единия от тях го заплашил, държейки нож в ръцете си.

Малко по-късно в Четвърто Районно управление – Бургас, се явил и пострадалия – друг 50 годишен бургазлия, който заявил, че докато управлявал личния си автомобил "Рено Канго", с бургаска регистрация, извършвайки изпреварване, ограничил движението на служебен автомобил на охранителна фирма, намиращ си в лявата пътна лента.

В района до спирката между пътуващите в засечения автомобил и 50-годишния бургазлия възникнал спор, вследствие на който му е нанесен удар, довел до кръвотечение от областта на носа при извършения преглед в УМБАЛ - Бургас не са установени фактури по носа и челюстта.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление - Бургас е установена самоличността на служителите от охранителната фирма – това са двама бургазлии на възраст 23 и 25 години, които са задържани за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK