Кюстендил сред градовете с „Класна стая на открито“

Снимки: Инж. Огнян Атанасов

Инициативата е на общинския съветник инж. Огнян Атанасов и колегите му от ПП „Партия на зелените – гражданска листа“

Кюстендил вече е един от градовете, в които има класна стая на открито. Тя се намира в местността „Хисарлъка“, точно до „Баба Яга“, сред природата. Пейките са направени изцяло от дървен материал, а къщичката за книги е закрепена по щадящ начин към дървото без дупчене.

Желаещите да ползват класната стая сред чистия и полезен боров въздух и сред прохладата на гората, могат да го направят като вземат бялата дъска, стативът, маркерите и гъбата за почистване от информационния център в Лесопарка, където ще се  съхранява.

„Изказвам благодарност към всички включили се в инициативата по създаването на класната стая, както и към персонала на информационния център, който се съгласи да съхранява дъската и консумативите при тях.

Нека всеки, който има възможност да остави книга в къщичката, за да може посетителите на Лесопарка да могат да се възползват от възможността да четат на това вълшебно и зареждащо място“, призова инициаторът и общински съветник, инж. Огнян Атанасов. В инициативата се включиха и колегите му общински съветници от ПП „Партия на зелените – гражданска листа“ в ОбС - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK