Стартира кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” в Дупница

Снимки: Ротаракт клуб - Дупница

Печелившата двойка ще бъде изтеглена с жребий в присъствието на нотариус

За втора поредна година Ротаракт клуб – Дупница, организира благотворителната кампания ,,С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. Партнирайки си с фондация „Искам бебе”, те ще дарят събраните пари от кампанията на една двойка с репродуктивни проблеми от град Дупница за извършването на инвитро процедура. Печелившата двойка ще бъде изтеглена с жребий в присъствието на нотариус.

„Щастливи сме да обявим, че събраните средства от добрите жители на община Дупница през 2021 година помогнаха на една двойка да посрещне своето бебче през януари тази година.

Тази година организираме и викторина с цел събиране на допълнителни средства за проекта "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. Викторината ще се проведе на 3. март в 19:30 часа в кафе-клуб Плаза, като всеки желаещ да участва, може да се запише тук: shorturl.at/dsDS4.

Приканваме всички граждани да се включат в кампанията ни със скромно дарение, а в замяна всеки ще получи цвете за празника. Очаквайте представители на Ротаракт клуб Дупница в 10:00 часа на 8. март (вторник) на площад Свобода“, обявиха още инициаторите на кампанията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK