Записват участници за най-големия фолклорен фестивал в Банско

Снимка: Infomreja.bg

Концертите ще се проведат на открита сцена в центъра на Банско

Община Банско има удоволствието да покани всички любители на българската народна музика, песни и танци, на нашите традиции и обичаи, да съпреживеем заедно един празник на българския дух.

На 21 и 22 юли 2023 г., Банско посреща любителите на фолклора от България и чужбина. Организаторите – Община Банско и „Дани лазер шоу”, предлагат интересна и наситена с различни събития фестивална програма. Посетителите ще имат възможност да се насладят на удивителни изпълнения на автентичен и обработен фолклор. Живата фолклорна музика и танците ще пренесат зрители и участници в магичния свят на традициите - не само българските, но и на гостите от Сърбия и Полша. И в двете фестивални вечери центърът на Банско ще се превръща в голяма хоротека под звездите, а занаятчии ще демонстрират майсторлъка си и произведените от тях художествени изделия.

ФОЛК ФЕСТ БАНСКО 2023 няма конкурсен характер и възрастови ограничения. Целта на организаторите е да създадат незабравими спомени за всеки, който се присъедини към този изключителен празник, съобщават от Общината.

Концертите ще се проведат на открита сцена в центъра на Банско на 21 и 22 юли 2023 г.

За повече информация можете да се обърнете към г-жа Дани Георгиева на тел. 0890545152, e-mail – [email protected]

Срок за записване – 5 юли 2023 г.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK