Кока и белезници: Арестуваха в Банско двама от Разлог

Снимка: Infomreja.bg

Акция "Дрога" в областта завърши с арести

При проведена специализирана полицейска операция на ул. „Шинова ела“ в Банско, към лек автомобил „Форд Ескорт“ с 37-годишен водач от Разлог е подаден сигнал от органите на реда за спиране и извършване на проверка, на който водачът не се подчинява и продължава движението си, като през прозореца му са изхвърлени три полиетиленови пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество.

Автомобилът е установен в района на хотелски комплекс в Банско изоставен, а изхвърлените пликчета са предоставени за извършване на експертиза.

От полицейските служители са предприети последващи оперативно издирвателни действия. Проверено е жилище в Банско, където са установени 37-годишният водач на лекия автомобил „Форд Ескорт“, 42-годишна жена от София и 34-годишен мъж от Разлог, както и два плика, съдържащи общо около 1 грам кокаин и порцеланова чиния със следи от бяло прахообразно вещество по нея, реагиращо положително на кокаин. От органите на реда е проверено и друго жилище в Банско, обитавано от 32-годишен мъж, в което са открити 1,59 грама канабис и електронна везна.

По случая е образувано досъдебно производство. Лицата са задържани като на 37-годишния мъж е постановено задържане за срок до 72 часа.

В хода на извършена проверка на жилище в Благоевград, обитавано от 40-годишен от града, от криминалисти е открит стъклен буркан с около 4,2 грама марихуана.

През вчерашния ден, при извършена проверка в горист участък в местността Ръждавица, землище на Гоце Делчев, е открита чанта, съдържаща около 281 грама канабис.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK