БСП откри предизборната си кампания в община Кресна

Снимки: БСП

Николай Георгиев: Кандидатирам се за НС, за да продължа да служа на своите съграждани, но с други инструменти

БСП откри предизборната си кампания в община Кресна за предстоящите парламентарни избори със среща с водача на листата на коалиция "БСП за България" в Първи МИР - Благоевград, проф. Георги Михайлов.

На срещата бе представена листата, с която левицата се явява на изборите на 11 юли, както и основните приоритети в програмата.

„Досега България не е изпадала в такава трудна ситуация, при която да има избор след избор, затова е важно да се състави стабилно правителство, което да се заеме с решаването на проблемите в страната“, призна пред присъстващите социалисти водачът на листата проф. Георги Михайлов. Той каза още, че има много предпоставки БСП да бъде първа политическа сила на предстоящите избори, като една от най-важните е падането на купения и корпоративен вот.

„Необходимо е посланията на партията, програмата за управление и приоритетите ни да стигнат до всеки един български дом“, категоричен бе проф. Михайлов.

Кандидатът за народен представител от Кресна Николай Георгиев, който е осми в листата на „БСП за България“, призна, че много хора се питат защо е решил да се кандидатира за депутат, вместо да продължи да изпълнява ангажиментите си като кмет.

„Всеки от вас знае, убеден съм в това, че Кресна е моята голгота. Моите стремления и мечти винаги са се свързвали с добруването на моите съграждани и превръщането на нашата община в по-добро място за живот. Като кмет не загубих и ден, в който да не дам нещо от себе си за вас и за нашия роден край. Минахме през толкова битки заедно“, каза пред присъстващите в залата кандидата за народен представител Николай Георгиев.

Той припомни организираните подписки за обезопасяването на Е-79, проведеното събрание на населението за запазване на общинското ВиК дружество и редицата социални придобивки за младите семейства в община Кресна.

„Кметът не е всесилен и големите проблеми на Кресна не са родени в Кресна. Те са привнесени и са следствие от неуредиците в държавата ни – безработица, ниски доходи, чудовищна емиграция разделила трайно родители от деца, лошо здравеопазване и още много други проблеми, с които един кмет не може да се справи сам“, каза още Николай Георгиев.

Той бе категоричен, че се кандидатира за българския Парламент единствено и само, за да продължи да служи на своите съграждани, но с други инструменти и така да постигне онова, което не е било по силите му като кмет на Кресна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK