Илко Стоянов откри кампанията си навръх рождения си ден

Снимки: „Има такъв народ“

Виктория Василева: На 27 юни от Благоевград ще тръгне победоносният поход на ИТН

Кандидатът за кмет на община Благоевград от ПП„Има такъв народ“ – Илко Стоянов, откри снощи предизборната си кампания навръх 51-вия си рожден ден.

Пред партийния щаб, който се намира на ул. „Тракия“ №3, в центъра на Благоевград, се събраха десетки членове и симпатизанти на „Има такъв народ“, съмишленици, приятели.

Илко Стоянов бе официално подкрепен и лично от председателя на 45-ото Народно събрание – Ива Митева, както и от главния секретар на ИТН – Виктория Василева, и световната шампионка по шах Антоанета Стефанова. 

„Сигурен съм, че тази енергия, която виждам днес тук, ще доведе до промяната, към която се стремим всички. Тя ще започне в Благоевград и ще продължи в цялата страна. Благоевградчани искат промяна и по-добър начин на живот“, каза Илко Стоянов.

Той очерта няколко стълба от своята амбициозна програма за "Новото начало на Благоевград":

- Развитие на IT и Co-working зона, която да постави основите за зараждане на отсъстващото звено от икономиката на Благоевград - високо технологична и иновативна индустрия с голяма добавена стойност - което да доведе до създаването на нови високо платени работни места.

- Изграждането на нова индустриална зона за развитие на потенциала и ресурсите на общината и привличане на инвестиции в региона.

- Изграждане на огромен парк, развитие на местността Картала като туристическа дестинация, както и връщане на символа на Благоевград - минералните извори - чрез развитието на СПА туризъм, за да стане Благоевград приятен за живеене за нас, както и да се превърне в притегателен туристически център за гости и посетители.

Илко Стоянов обеща, че ще води позитивна кампания, насочена към развитието и бъдещето на Благоевград, а не към миналото.

„Невероятно е да видиш подкрепата, която Илко успя да събере около себе си. Тук има хора от Хасково, Враца, София област, без никой да ги е карал насила да дойдат. Те идват по собствено желание, убедени, че на 27 юни от Благоевград ще тръгне победоносният поход на „Има такъв народ“, заяви Виктория Василева.

Тя допълни, че е в Благоевград не само в качеството си на главен секретар на ПП ИТН, но и като приятел на Илко, когото познава от 30 години.

„И ако трябва с една дума да опиша какъв човек е Илко Стоянов – той е боец. Илко влиза във всяка една битка, хвърля се с цялата си енергия, с всичко, което притежава като качества, и никога не се страхува от крайния резултат. А това е белег единствено и само на победител. Не се съмнявам, че на 27 юни  на първи тур „Има такъв народ“ ще има първия си избран кмет в България. А от резултата в Благоевград ще се разбере какво ще бъде настроението и на изборите на 11 юли.

Колкото по-добре се представим в Благоевград, толкова повече това ще даде кураж, смелост, воля и желание не само на хората, които са членове и симпатизанти на ИТН, но и на всички българи, които се надяваме вече да се освободим от страха си и да видим, че е възможна България без Бойко Борисов и неговите креатури“, каза още Виктория Василева.

Тя пожела успех на Илко Стоянов в кандидаткметската надпревара в Благоевград и го увери, че той има цялата подкрепа на ПП „Има такъв народ“.

“С Илко се запознах в Народното събрание и моето първо впечатление бе, че това е един прекрасен човек, а той се оказа и един прекрасен приятел. Надявам се, че ще бъде и един прекрасен кмет. Това ще бъде нашият първи мажоритарен избор, за който се бори ИТН. Този избор ще покаже, че ние държим на личностите, че има такива и че те представляват смели, дръзки, млади и успешни българи. Илко е пример за личности, които ще могат да вземат решения и които ще могат достойно да представляват града, своите избиратели, „Има такъв народ“ и всички български граждани", заяви от своя страна и Ива Митева.

Приятелите на Илко го изненадаха с торта и на 51-ия му рожден ден му пожелаха да спечели още на първи тур кметската надпревара с 51%.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK