Бойко Борисов в Благоевград: За 6 месеца Петков се превърна в най-бързо пенсионирания премиер

Снимка: Infomreja.bg

„От тези избори, по-лесни за ГЕРБ не е имало“

Няма нещо, което да не сме направили в Благоевград - басейни, игрища, зали, мостове и тунели.

Стягайте се и доказвайте! От тези избори, по-лесни за ГЕРБ не е имало. Това каза по време на откриването на предизборната кампания в Благоевград лидерът на ГЕРБ  Бойко Борисов.

"Толкова години нямахме опозиция и се разглезихме. „Промяната“ се скъсаха да крадат и ги пенсионираха. За 6 месеца Кирил Петков се превърна в най-бързо пенсионирания премиер. За 6 месеца от него се отказаха и в партията му, и коалиционните му партньори, и създателят му Румен Радев!", отбеляза Борисов.

Той подчерта, че предишните управляващи са спрели пътните строежи, а вече две години има пълен застой в строителството на инфраструктурни обекти.

Борисов сравни цените на основните хранителни продукти, горивата и електрическата енергия при управлението на ГЕРБ и при управлението на Промяната, където са в пъти по-високи.

Той припомни, че правителството на промяната е теглило всяка седмица по 500 млн. лв. нов заем. "Тръгнаха си и казаха, че имали милиард излишък. Те не разплащат на болници, общини, задържат ги. Като имате, защо не се разплатихте?!", попита Борисов.

"1 млрд. лв. ще отидат за избори. Всеки ден някой излиза и казва „с тези няма да управлява“. Вие не цените парите. Това са парите на хората, това са парите за „Струма“. Нека проявим разум! С хората трябва да говорим как народът, заедно, с работа да излезе от кризата, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков подчерта, че партията е била три пъти в Благоевградска област и е готова да победи и четвърти път и представи 22-мата кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС за 1 МИР.

Водачът на листата Росен желязков подчерта, че тези избори ще бъдат различни. „Говореха за смяна на модела, хората очакваха нещо по-добро, но какво получиме- инфлация, социална несигурност. Вече говорим за смяна на смяната”, коментира Желязков.

По думите му правителството на Промяната по време на управлението си е налаголо своите мантри, и то с милиционерщина. „Сега най-важно е да излезем от спиралата на кризите и това може да стане с експертизата на ГЕРБ”, заяви Росен Желязков.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK