Борисов: Стискаме палци служебното правителство да остане колкото може по-дълго

Снимка: Infomreja.bg

Лидерът на ГЕРБ отбеляза, че при разпита в Националната полиция не е питан за къща в Барселона

"На тези избори има голяма уйдурма, цифрите го показват – ДПС играха за ИТН", заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Навсякъде в смесените райони в горските стопанства, където мюсюлманите намират прехрана, във ВиК секторите – всички назначения са направени от ДПС. Там, където не са имали достатъчно хора – от БСП", посочи той.

"Ангажиментът към ДПС вече го свършиха. Назначенията са направени. Сега ДПС може да стои уж на страна. Нашият приятел Христо Иванов казва, че ако има правителство на малцинството само с гласовете на ИТН, това много бързо ще се превърне в целувка на смъртта. Правилно.Това ще се превърне в поредното правителство, което се носи по вълните на неясни мнозинства и винаги по тези вълни ще виждаме медузите на ДПС, които може би е забелязал около "Росенец", заяви Борисов. Той припомни, че десетки кадри от ГЕРБ по райони са били разпитвани преди изборите.

"Стискаме палци служебното правителство да остане колкото може по-дълго, защото колкото повече стои това правителство, толкова повече антидемократът Румен Радев се дискредитира", посочи лидерът на ГЕРБ. По думите му това служебно правителство "виси" на врата на Румен Радев и ще го потопи, 

"Искаме този път да сме опозиция и всеки ден да питаме какво става с ваксинацията и защо хвърляте ваксини", коментира още Борисов.

"Въобще за къща (в Барселона - бел. ред.) не са ме питали", каза той в отговор на въпрос за какво е бил разпитван в четвъртък в Националната полиция. В интервю по БНР днес служебният министър Бойко Рашков заяви, че се надява Борисов да бъде призоваван на разпити и за други случаи и конкретно за къщата в Барселона. Борисов отговори, че такава къща не притежава./ бТВ

 

КОМЕНТАРИ

боро14:08 - 18.07.2021
не се оплаквай и не лъжи, не намесвай горските защото заради теб заколиха горски стражар, по чудо не умря, опитаха се твойте прокурори да го довършат по затвори и арести, пак аллах му помогна, още е жив, я кажи на целия народ ти подписа ли фалшива концесия на закрита чрез окръжен съд фирма е.т. румен арнаудов- айтен арнаудова 2011г. на тази умряла фирма с цел укриване на данъци ти подписа концесия 629/2012 г.за 35г.( щетите който нанесе на екосистемите в сатовча възлизат на над два милиарда лв. този осмокласник е твоя лидер на пп герб общ.сатовча, убиецо, скрий се в дън земя, използуваш каскетурата да поръчваш убийството на горски стражар, дори използуваш за това и шефа на юздп дамянов, личен твой приятел, шефа на горското също, ражков, самосезирай се, подайте случая на министъра на правосъдието.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK