Борисов обвини служебния кабинет, че изпълнява мръсни поръчки

Снимка: Бойко Борисов, Фейсбук

„Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат“

Обвинение към служебното правителство, че изпълнява мръсни поръчки срещу ГЕРБ, а няма да осигури честността на изборите отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки за ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев. Това правителство се бие само с ГЕРБ, не и с патриотите. Извадиха хора от 90-те години и ги изпратиха само срещу ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа. Те се занимават с всичко друго без как ще проведат изборите", заяви Борисов, цитиран от „24 часа“.

Той призова другите партии да се замислят дали след това няма да отидат и за тях.

"Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителство, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работи. Не само не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то е дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада, за какво да ги слушаме", заяви още Борисов.

Той припомни на Атанас Атанасов от ДСБ как Радев му се е заканвал след седмица да ги няма.

„Вътрешният министър Бойко Рашков така работи, така е натискал и Евгени Михайлов за танковата касета едно време. Това му разказал режисьорът, който дълго време бе разследван в началото на 90-те заради репликата на Петър Младенов "По-добре е танковете да дойдат", каза Борисов.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, категоричен беше той. /Dnes.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK