Борисов: През май ще имаме колективния имунитет

Снимка: nova.bg, архив

Премиерът отново коментира парламентарния вот

Премиерът Бойко Борисов обяви новина от петък, че страната ни се е предоговорила за ваксините и през април, май и до средата на юни ще получим 2 700 000 броя от препарата на Pfizer. „Май месец - с вече ваксинирани над 3 милиона и оздравели, ще имаме колективния имунитет”, прогнозира премиерът, като заяви, че е много-радостен след договореното в петък. 

„ГЕРБ  е отличник на изборите. Няма досега друга партия, която да е излизала от пълен мандат и пак да е спечелила. Омразата към нас е, че ги побеждаваме. Най-щастливи ще са да не се явим на избори”, подчерта лидерът на партията. 

По-рано през деня Борисов инспектира ремонтни дейности. „С право можем да кажем, че като първа политическа сила на изборите хората одобряват тези мащабни ремонти, строителства и всичко, което се прави по регионите. Доволен съм от темпа на работа”, каза на инспекция Бойко Борисов.

Премиерът обяви, че едното платно на магистрала „Тракия”, което се ремонтира, ще стане готово през днешния ден и движението ще бъде пуснато в следобедните часове, когато трафикът се увеличава.  /nova.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK