Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив: Ако Зико ми е приятел, трябва да я депозира

Снимка: Infomreja.bg

Борисов призова Здравко Димитров да се оттегли

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров и на зам.-кмета по строителството Пламен Райчев. Според бившия премиер управникът на града не можел да се справя с проблемите в него.

Борисов призова Здравко Димитров да се оттегли от поста си в знак на морален акт.

Като основен мотив лидерът на ГЕРБ посочи забавянето на строежа на стадион „Христо Ботев“, а заради това партията получавала обвинения в корупция.

Борисов подчерта, че по-рано се е месил и заради Панаира, но той не е кмет на града, а Здравко Димитров вместо да се справи с проблемите, създава такива.

„За радост фен клубовете все още имат доверие към нас. Виждаме обаче, че качеството става все по-лошо, а ние не сме зидаро-мазачи", заяви бившият премиер.

"Ако Зико ми е приятел, трябва да отиде и да си депозира оставката. Днес трябва да има решение за кандидат за кмет на Пловдив. За разлика от тези момчета аз съм бил кмет на София - два пъти мажоритарно избиран. Две години в България не се строи нищо от това, което ни сме подсигурили. В случая ми е важно партията да е направила добро за Пловдив", заяви още Бойко Борисов, съобщава бТВ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK