Ани Симеонова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Трекляно

Снимка: ГЕРБ

Тя ще води и листата за общински съветници

В най-малката община в България - Трекляно, ГЕРБ също издига свой кандидат - това е Ани Симеонова. Тя е родена, израснала, учила, живее и работи в Трекляно. Била е и общински съветник.

По думите й, иска и ще работи с всички сили да съживи общината, защото „времето в Трекляно е спряло и няма никакво развитие“.

Ани Симеонова ще води листата, подбрала е и добър екип от местни и отговорни личности.

“Това са хора, които с цялото си сърце ще работят за развитието на Трекляно. Да не позволяваме общината ни да губи повече време!”, призова Симеонова.

Втори в листата е Здравко Евтимов - лесовъд, живее и работи в община Трекляно. Има две дъщери. На трето място е Виден Йорданов - живее в с. Г. Коритен, технолог по образование. Четвърти е Огнян Тимев - инженер, от с. Брест. Пети е Йордан Огнянов - млад човек, занимава се с животновъдство, от с.
Добри дол.

Шести е Николай Асенов - занимава се с дърводелство, предпочел е уюта на селския живот пред големия град. Седми е Иван Балабанов от Трекляно - специалист ГАПС. Осми е Иван Николов от с. Злогош, автотехник по образование. Девети е Александър Стоименов - оператор на ДМ, също от Трекляно. Под номер десет е Кирил Христов от Трекляно - автомонтьор.

Още една дама има в листата и това е Теодора Владимирова. Тя е психолог, завърнала се е със семейството си в Трекляно, за да живее и да работи там.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK