ПП: Загубихме изборите, ГЕРБ И ДПС да направят коалиция и да управляват

Снимка: Нова

Според него ни чака нелека зима и пожела на ГЕРБ

"Благодаря на всички, които гласуваха. Това, което се случи днес, означава, че много хора вярват, че България може да бъде просперираща". Това бяха думите на Кирил Петков от "Продължаваме Промяната" след първите прогнозни резултати от предсрочния парламентарен вот. 

"Първо, ние ясно казваме, че сме загубили изборите с 3 процента. Това дава ясен мандат на ГЕРБ И ДПС да направят коалиция и да управляват", заяви от своя страна и Асен Василев. 

Според него ни чака нелека зима и пожела на ГЕРБ успех в сформирането на правителство.

„ГЕРБ носят огромна отговорност. Сега е техен ред да направят коалиция. Народът им даде мандата. Ние обещахме, че коалиция с ДПС и ГЕРБ няма да бъде направена от нас”, добави Петков, пише Дарик.

„Ние ясно казваме, че сме загубили изборите. С 3%, както миналия път ги спечелихме. Това дава ясен мандат на ГЕРБ и ДПС да направят коалиция и да управляват страната”. Това каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Асен Василев.

„ГЕРБ носят огромна отговорност. Сега е техен ред да направят коалиция. Народът им даде мандата. Ние обещахме, че коалиция с ДПС и ГЕРБ няма да бъде направена от нас”, добави Кирил Петков.

Според Василев ни чака нелека зима и пожела на ГЕРБ успех в сформирането на правителство. И добави, че българският народ е отредил на ПП мястото на опозиция. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK