Ръководството на Електрохолд представи приоритетите на дейността си в област Враца

Снимка: Електрохолд България

През тази година компанията реализира инвестиции в размер на 4 000 000 лв.

Ръководството на Електрохолд проведе среща с областния управител, кметове на общини и техни представители от Област Враца. Домакин на срещата беше областният  управител Георги Митов. Ръководството на Електрохолд представи новите имена на компаниите, промените в мениджмънта на отделните дружества, както и приоритетите за  подобряване на обслужването на клиентите и развитието на електроразпределителната мрежа в областта. 

Един от основните приоритети в дейността на Електрохолд е електронното обслужване, като към момента са дигитализирани 95% от услугите на търговското дружество Електрохолд Продажби и на електроразпределителното дружество ЕРМ Запад. Акцент в инвестиционната програма за развитие на електроразпределителната мрежа е дигитализацията и модернизацията на енергийните съоръжения. През миналата година за реконструкция и модернизация, включително изграждане на нови съоръжения, въвеждане на умни електромери и монтиране на комутационни апарати в област Враца бяха вложени близо 3 милиона лева. За изграждане на съоръжения за присъединяване на нови клиенти бяха инвестирани над 630 000 лева, а в монтаж на системи за телекомуникационно управление на мрежата - над 520 000 лева. 

През тази година на територията на област Враца Електрохолд реализира инвестиции в размер на 4 милиона лева, от които 1,7 милиона за реконструкция на мрежа ниско напрежение, 1,35 милиона за присъединявания към мрежата и 710 000 лв за изграждане на съоръжения средно напрежение. Сред осъществените проекти са реконструкцията на въздушни мрежи НН и изнасяне на електромерни табла в гр. Мездра, с. Рогозен, с. Борован и с. Оселна за общо 515 000 лв, модернизация на възлова станция „Габаре“ за 190 000 лв, реконструкция на електропровод „Анжело“ в гр. Оряхово за 73 500 лв, реконструкция на въздушна мрежа НН в с. Боденец, с. Бутан и с. Гложене за 70 000 лв, обновяване на електромерни табла на жилищни блокове в гр. Роман за 189 000 лв, а 240 000 лв са вложени в изграждането на нови трафопостове, кабели 20 kV и електрозахранване.

Електрохолд провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, активна и диалогична комуникация на компанията с кметовете на общини и областните управители на територията, която обслужва. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK