ПП отговори на Борисов за "Лукойл"

Снимка: ПП

От партията припомнят, че първи от „Продължаваме промяната“ са внесли проект на решение на проблема с високите цени на горивата

Във връзка с тазвечерашното изявлението на Бойко Борисов за "Лукойл", от "Продължаваме промяната" коментираха: "Видя се кой остави "Лукойл" години наред да не плаща данъци в България. И кой отдаде на концесия нефтеното пристанището в Росенец на цената на 2 магазина в мола."

От партията припомнят, че първи от „Продължаваме промяната“ са внесли проект на решение на проблема с високите цени на горивата, пише БНР. Предложение, даващо възможност да се възползваме от дерогацията, която кабинетът „Петков“ договори, допълват от "Продължаваме промяната".

По-рано Бойко Борисов се възмути от решението на Енергийната комисия да не подкрепи проекта, внесен от Делян Добрев, за компенсиране на разходите на потребителите на моторни горива и обяви, че е наблюдавал нова коалиция - "Лукойл". Според Борисов - партията на Промяната, БСП, „Възраждане” и „Български възход” не са подкрепили да се връща един лев на българските потребители от обикновената нафта и бензина A95.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK