Абитуриентите от Кресна поканиха кмета на бала си, той им подари екскурзия

Снимка: Община Кресна

Георгиев прие с радост поканата

Едно спонтанно и много мило тържество се състоя в кабинета на кмета на община Кренсна в края на миналата седмица.

Бъдещите абитуриенти на СУ "Св. Паисий Хилендарски" в Кресна посетиха Николай Георгиев, за да го поканят лично на техния бал, който ще се проведе  на 27 май в Благоевград. Тържествено и в присъствието на техния класен ръководител, г-жа Петкова, абитуриентите връчиха на кмета неговата VIP покана.

Георгиев прие с радост поканата и персонално поздрави всеки от випускниците в аванс с успешното дипломиране. Всички млади дами получиха цветя за Международния ден на жената. Традицията и този път не беше нарушена и както в годините до сега, Николай Георгиев подари на дванадестокласниците екскурзия и втора абитуриентска вечер в Пловдив.

В кратката, но съдържателна дискусия с младите хора, кметът не забрави да напомни, че и тази година община Кресна ще подкрепи онези от тях, които решат да продължат образованието си в по-горна степен в направления, които са важни за бъдещото развитие на общината и отговарят на определените критерии.

Моля абитуриентите и техните родители, които проявяват интерес към темата за подкрепата на община Кресна при кандидатстване във ВУЗ да поискат разяснения и повече информация в деловодството на общината, апелират от Община Кресна/

Срещата завърши с обща снимка, която ще остане да напомня за милото тържество и за поредния випуск 2023, който ще потърси своята успешна житейска реализация още през настоящата година.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK