ГЕРБ: Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на Гешев

Снимка: Infomreja.bg

Според Манев през последните седмици много хора са започнали да играят двойни роли

Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на главния прокурор Иван Гешев. Това заяви Маноил Манев от парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

По-рано лидерът на БСП съобщи, че партията ѝ внася проект на решение за сваляне на имунитета на Бойко Борисов. Той беше поискан от обвинител номер едно.

Според Манев през последните седмици много хора са започнали да играят двойни роли, съобщава бТВ.

„Не ви ли прави впечатление, че бутонът Еnter работи от г-н Гешев. Г-жа Корнелия Нинова стои, стои и като някой натисне бутончето, тя започва да играе ролята, различна от тази, която народът ѝ е избрал – асистентка на г-н Гешев. Излиза и започва да развива неговите тези“, коментира Манев.

Той отбеляза, че с внесените в деловодството на НС материали от страна на главния прокурор Иван Гешев са се запознали Тошко Йорданов, Гроздан Караджов, Владислав Панев, Корнелия Нинова и Георги Свиленски

„Изпълнили са си нещата, пуснали са документ до председателя на НС, както гласи чл. 40, ал. 6, той им е разрешил. Няма нито един, който да не е получил разрешение за боравене с тези документи. Качили са се горе, прочели са си документите, без да правят цирковете на Корнелия Нинова, която е изключително добра парламентарна актриса - с риск да засегна гилдията на артистите в България“, заяви още Манев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK