Близо 6 000 лева събраха на благотворителен концерт в помощ на Мария

Мария Стоименова с дъщеря си, снимки: infomreja.bg

5 789 лв. събраха по време на благотворителен концерт в помощ на Мария Стоименова от Кюстендил. Грандиозната проява се проведе снощи в Драматичния театър. Стотици хора се включиха в помощ на Мария. 700 билета бяха продадени още в първите дни от старта на кампанията.

В подкрепа на Мими се включиха и звездите от „Пайнер” - Борис Дали, Магда, Гергана, Даяна, Галин, Роксана, Юнона и Танцова формация "Велбъжданс".

„Много съм благодарна на всички. Страшно много хора дойдоха да ни уважат”, каза Мария, до която през цялото време бяха нейната дъщеря и съпругът й Ботьо.

„Аз съм от този край. Идвал съм много пъти, за да помагам на хората. Това, което зависи от нас, го правим. Мария е една невероятна жена и искрено се надявам да бъдат събрани необходимите пари за лечението й”, каза пред ИНФОМРЕЖА Борис Дали. Той самият издаде тайната, че работи по нов летен хит, който е изключително танцувален.

„Много пъти съм участвала в подобни инициативи. Тук имам много близка приятелка, която ми каза за Мария. Радвам се, че не само по Коледа стават чудеса. Града ви е много красив, има невероятни забележителности”, коментира пред екип на медията и поп-фолк дивата Гергана.

Благотворителния концерт беше уважен и от кмета на областния град Петър Паунов.

Във фоайето на театъра бяха изложени за продан и картини на студенти от ЮЗУ, средствата от които също бяха дарени за Мария.

Всеки, които има възможност, може да помогне в набирането на средства в помощ на Мария Стоименова, която се нуждае от спешна операция в Анадолска клиника в Турция.

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

Средства могат да бъдат дарени по банков път:

Алианц Банк България АД, БЦ “Кюстендил”

BIC: BUINBGSF, IBAN: BG33BUIN95611000263721,

както и чрез PayPal акаунт:

PayPal:  [email protected]

 

Мария Стоименова с дъщеря си, снимки: infomreja.bg
Мария Стоименова с дъщеря си, снимки: infomreja.bg
Мария Стоименова с дъщеря си, снимки: infomreja.bg
Мария Стоименова с дъщеря си, снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

richard10:13 - 26.05.2023
Имате ли нужда от спешен заем? Даваме лични заеми? Бизнес заеми? Жилищни заеми? Земеделски заеми? Заеми за образование? Заеми за консолидиране на дебит? Заеми за камиони? Заеми за автомобили? Хотелски заеми? Рефинансиране на заеми? и още заеми за училище? Стартиращи заеми? .Предлагаме при 2% лихва! Свържете се с нас чрез: [email protected]
MARY MASON07:08 - 07.05.2023
Фирма за заем Sky Wealth, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. Добър ден господин/госпожо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти, за да се определи размерът на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: предимство / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса. Имейл за връзка: [email protected] Ние предлагаме разнообразие от кредити * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Консолидационен заем Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес [email protected] [email protected] [email protected] Можете също така да се свържете с нас чрез нашата бизнес линия Whatsapp: +16464440366 Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld г-жа Мери Мейсън.
Samantha21:21 - 25.04.2023
Добър ден съм Саманта Грей: Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.
Ingrid11:03 - 15.03.2023
Уважаеми кредитоискатели. Имате ли финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази кредитна компания е създадена като организация за правата на човека в световен мащаб с единствената цел да помага на бедните и финансово затруднените хора. Ако искате да кандидатствате за кредит, моля, свържете се с тях на посочените по-долу данни: e-mail: [email protected] Име: Необходима сума на кредита: Продължителност на заема: Мобилен номер: Благодаря ви и Бог да благослови Ingrid

FACEBOOK