Снежен празник на снега в Осоговската планина

Снимки: ТД "Осогово"

Туристите направиха безброи снежни фигури

И тази година туристите от туристическо дружество „Осогово“ - Кюстендил, организираха снежен празник в Осоговската планина. В местността Иглика се събраха туристи от всички възрасти и след чаша кафе и чай, всички бяха готови за забавлението.

Какво е зимата без правенето на снежни човеци? Ако поне веднъж не направиш такъв, имаш чувството, че изобщо не е имало зима. Туристите направиха безброи снежни фигури. Всичките бяха много оригинални и неповторими.

Настроението се приповдигна и под съпровода на снижни детски песни и хорца. Последваха стрелба в кош, снежен бейзбол, снежно хоро, „двама са малко трима са много“, точна стрелба, точно в целта и други. 

Зимното дърпане на въже създаде много емоции, защото при играта често се случва единия отбор да падне, а какво по-безопасно от това да паднеш в пухкавия бял сняг. Зимата е най-подходящият сезон за много интересни игри и за дишане на малко свеж въздух. Много смях, игри, слънце, чудесно настроение, забавление и невероятни карнавални костюми. Получи се истински празник!!!

Разбира се, най – интересната част след всичките игри са наградите. Имаше за всеки по нещо: за най – малкия участник – Митко  /само на  4 години/, за най – активните / Цвети – 12 год. и Яна – 11 год./, приз „Снежна принцеса“ – принцеса Карина и приз „Снежна кралица“- кралица Зоя Моравска и много други.

Всички останаха много доволни от гостоприемството на домакините.

Туристите с нетърпение очакват следващите прояви на ТД „Осогово“ - Кюстендил. И както и да се каза тя, важното е, да се забавляваме!!!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK