Благоевградчанка ще партнира на Каракачанов в кандидат-президентската двойка на ВМРО-БНД

снимки: infomreja.bg

Благоевградчанка ще бъде издигната за вицепрезидент в кандидат-президентската двойка на партия "ВМРО - Българско национално движение", издаде на пресконференция в Благоевград общинският лидер Георги Васев, който е кандидат за кмет на областния град и води листата за общински съветници за местния вот наесен. На Красимир Каракачанов ще партнира най-умната жена в света – Даниела Симидчиева, която е показала IQ над 200 точки при общ среден показател за повечето хора - 100. Симидчиева е член на Управителния съвет на световната организация на хората с висок коефициент на интелигентност „Менса“. Тя има пет магистърски степени. Семейна е, майка на три деца. Кандидат-президентската двойка на ВМРО ще бъде представена официално на 11 септември в столицата.

Пред медиите кандидатът за кмет на Благоевград от ВМРО-БНД Георги Васев представи и заемащите челни места в листата за съветници – Георги Гоцев, който е на второ място, и Станимир Радулов – четвърти в листата. В състава ще влязат около 20-ина души. Сред тях са Иван Стоянов, Вили Балев, Антон Машев, Ирина Ролева, Георги Костадинов и Недко Ангелов. Освен воеводата кмет на с. Бело поле Иван Стойчев, ВМРО подкрепят и кандидатурата на сегашния управник на Рилци – Живко Чукарски.

Нашата програма за управление на общината ще бъде изготвена от хората, ще бъде за хората и ще се реализира чрез хората, подчерта Георги Васев. Нашата цел е да дадем възможност на гражданите да влияят пряко при вземането на решения в техен интерес, за да не допуснем отново Общинският съвет да обслужва единствено бизнес и корпоративни интереси, както беше досега, каза още кандидат-кметът Георги Васев. 

 

КОМЕНТАРИ

dimitar20:36 - 08.04.2012
Възтановената от ДС и Коминтерна - ВМРО(об)
Комунистов02:10 - 10.09.2011
Един влах агент с една офца ... резултата е ясен !!!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK