Благоевградчанка долетя от Норвегия за среща с бивши съученици

снимки: личен архив

Най-задружният клас от Професионалната гимназия по икономика в Благоевград се събра отново след дълги години раздяла. Дамите от специалността "Администратор документалист" заеха най-дългата маса в механа "Старата къща" и спонтанно се отдадоха на носталгични спомени.

Старши астистентът от Катедрата по англицистика на ЮЗУ "Неофит Рилски" Дафина Костадинова загърби служебните си задължения около кандидатстудентската кампания и се весели до зори с бившите си съученички.

Детелина Райнова от "Митница Югозападна" също дойде на празненството. Благоевградчанката Даниела Чучукова, която живее и работи в Норвегия, долетя специално за трогателната среща от сканидавската страна, като така по щастлива случайност се оказа далеч от трагедията в столицата Осло и чудовищния атентат.  

Чаровните дами успяха да си припомнят забавни мигове от ученическите си години, както и да споделят настоящите си съдби, след което се впуснаха и в други нощни заведения в града. Класният ръководител на порасналите вече ученички – г-жа Хаджииванова, пропусна купона, но дамите й отдадоха нужната почит, вдигайки тост в нейна чест.

 

КОМЕНТАРИ

Кюстендилец16:43 - 25.07.2011
Направо сте страхотни, момичета!Много целувки от мен - за всяка една от вас, защото ще ми е много трудно да си избера само една!
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK