За пръв път! С анкета гражданите на Благоевград избират „Спортист на годината“ 2021

Снимка: Община Благоевград

Гласуването започва от днес

За първи път жители на Благоевград имат възможността да дадат своя глас за приза „Спортист на годината“ 2021- изборът на Благоевград.  

Община Благоевград обявява старт на гласуването от днес, 29 ноември, като всеки ще може да пусне своя вот до 10 декември, включително.  

Жителите на общината ще могат да посочат предпочитания от тях спортист в анкета, която може да откриете на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/1j_UgPugNMWnv-xeI7NXUUARxGh0x2mZrp-Ptkc_6uFM/edit 

Гражданите на Благоевград, чрез гласуването ще изберат един от всички номинирани, който ще стане Спортист на годината, в категорията „Изборът на Благоевград“. За първи път във формата се дава възможност на жителите да изберат своя фаворит и той да получи купа.

Традиционната анкета 10-те най-добри спортисти на Благоевград ще бъде определена отново от председателите на спортните клубове и журналистите, отразяващи спорта в областния център. И тази година на церемонията „Спортист на годината“ ще бъдат връчени награди, в категориите „Мъже и жени“, „Юноши и девойки до 18 години“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“ и „Феърплей“.

Независимо от това, че последната година беше изключително трудна за провеждането на спортни състезания, спортистите на Благоевград все пак успяха да спечелят немалко отличия.

Церемонията „Спортист на годината“ се превърна в традиционна за Благоевград. Всяка година заслужили спортисти, спечелили множество отличия и  медали, получават заслуженото внимание на благоевградската общественост чрез тържествената церемония "Спортист на годината".

Тази година „Спортист на годината“ ще се проведе на 14 декември в зала „Скаптопара“ при  спазване на всички противоепидемични мерки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK