Стартира традиционният конкурс за ученици по превенция на наркоманиите в Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Формата на творбите трябва да бъде есе, разказ, стихотворение, постер, рисунка или мултимедийна презентация

Община Благоевград и Общинският съвет по наркотични вещества обявяват конкурс за ученици от 6 до 19 години по превенция на наркоманиите за учебната 2021-2022 година.

Категориите, в които учениците може да представят своите творби, са 3. Първата е от 1 до 4 клас и е на тема „Моят любим национален герой“. В тази група участие може да вземат и деца от предучилищни групи.

Втората категория е за ученици от 5 до 7 клас, а третата обхваща ученици от 8 до 12 клас. Темата за учениците от 5 до 12 клас е „Човекът-свободен и независим“. По тази тема учениците имат право да избират дали да творят в посока независимия от наркотици човек и това какво причинява дрогата на личността, или да представят личности и събития, които спомагат за Освобождението на нашия край и България като цяло.

Формата на творбите трябва да бъде есе, разказ, стихотворение, постер, рисунка или мултимедийна презентация. Относно разказите, есетата и стихотворенията няма ограничения в обема, но с предимство ще бъдат творбите с изразено собствено мнение на автора, относно рисунките и постерите-авторът трябва да бъде само един, като няма ограничения в размерите и използваните техники и материали.

Изискванията за презентацията са, че трябва да бъдат записани на CD (една презентация на 1 диск). ­­­Всички произведения трябва да съдържат трите имена на автора, клас, училище (името на школата, кръжока и т.н.), град, учител, или ръководител, телефон за връзка с ръководителя.

Творбите могат да бъдат предавани до 31 март 2022, в кабинет 516 в сградата на Общинска администрация.

Повече информация може да се намери на сайтовете на ОбСНВ-Благоевград www.neumirai.org и www.marihuana.bg  и на телефон 073/ 83-07-11.

 

КОМЕНТАРИ

SUSAN BENSON14:53 - 03.05.2023
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага. Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK