Установиха пиян водач в Дупнишко, откриха незаконно оръжие в Усойка

Снимка: Infomreja.bg

Иззеха 66 артикула от запазени търговски марки в Дупница

В края на миналата седмица в РУ – Дупница, е образувано бързо полицейско производство за престъпление срещу интелектуалната собственост, съобщават от полицията. При проведени специализирани действия служители са установили в помещение, обособено като търговски обект, изложени за продажба 66 артикула от запазени търговски марки без разрешение на притежателя. За случая е уведомена прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ – Дупница, за управление на МПС след употреба на алкохол. 50-годишен водач на лек автомобил ДЕУ е установен да управлява с 1.47 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена на ГП Е - 79. Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомена прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ - Дупница, за незаконно притежание на газово огнестрелно оръжие. При проведени процесуални действия в къща в с. Усойка, собственост на 37-годишен местен жител, служителите на реда са открили и иззели пистолета и пълнител без боеприпаси. За случая е уведомена прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK