24-и май в Югозапада: В Белица, Струмяни и Сандански концерти радваха жителите

Снимка: Община Сандански

Наградени бяха учители и ученици

24-и май бе отбелязан с празничен концерт, организиран от СУ “Св. Паисий Хилендарски“ с. Микрево, община Струмяни.

Празнично украсената сцена се изпълни с много деца, родители и гости, които уважиха събитието и искрено се радваха на изпълненията, подготвени от децата.

Директорът на училището, г-жа Лиляна Велкова поздрави присъстващите гости, по повод прекрасния празник, след което бяха наградени и връчени дипломи на всички отличници показали добри резултати през 2020- 2021 учебна година.

За високи постижения в сферата на образованието, науката и извънкласните дейности за учебната 2020-2021 г. отличиха учениците от всички училища в община Сандански.

НЧ "Отец Паисий-1919" за втора поредна година, връчи и своите еднократни стипендии на ученици за високи заслуги в културната дейност.

Наградени бяха учители от всички детски и учебни заведения в община Сандански за цялостен принос в сферата на образованието.

Почетени бяха и годишнините и юбилеите на I ОУ "Св. Климент Охридски", ОУ "Христо Ботев", с. Катунци, III ОУ "Христо Ботев" и Спортно училище "Пейо Яворов".

СУ "Св. св. Кирил и Методий" в Белица, носещо името на Светите братя, изпълниха сърцата на беличани с празничната програма носеща духът на създателите на българското Ази, Буки, Веди.

Снимка: Община Струмяни

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK