Балабанов: ИТН ще гласува "за" сваляне на имунитета на Бойко Борисов

Снимка: БГНЕС

Страхът на ПП и ГЕРБ в момента ги обединява в едно, и в двете партии има хора за затвора, смята той

Готви се уродлив бъдещ кабинет. Политически кабинет на лицемерието след като ПП бяха създадени да приключат ГЕРБ, те пък говореха, че ПП са аматьори. Страхът на двете формации в момента ги обединява в едно, в двете партии има хора за затвора. Борисов трябва да веднага сам да си даде имунитета, защото това е мъжка постъпка, ако си невинен. ИТН ще гласува "за" сваляне на имунитета на Бойко Борисов, той трябва да носи отговорност за действията си. Това каза за "Твоят ден" депутатът от ИТН Станислав Балабанов, пише Нова тв.

"Бившият министър-председател Петков собственоръчно поръча ареста на Борисов, макар и незаконен. Тогава се възмущаваше защо Гешев му пречи да извърви процедурата. Година по-късно го брани с голи гърди да не бъде арестуван. Записите на Василев показаха, че има хора за съда, участвали в държавна измяна. Няма да подкрепим кабинет на ПП и ГЕРБ. Службите потвърдиха, че навреме сме свалили ПП и сме били прави", коментира той. 

По думите му експертно правителство и равно отдалечено от политически формации е най-доброто решение. "Това е една много практична идея в такъв кризисен момент. Ако получим третия мандат ще подходим отговорно с национален експертен кабинет. Вторият мандат е договорен, ще видим дали ще се стигне до трети. Фасадният министър-председател Денков ще направи услуга на реалния - Асен Василев, подкрепен от Борисов. На разговори за кабинет не трябва да присъстват Петков и Василев, те трябва да отговарят пред съда", заяви Балабанов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK