Служители на МВР в Благоевград бяха наградени за професионализма си

Снимка: Infomreja.bg

Бяха наградени 51 служители на ОДМВР-Благоевград

По повод Професионалния празник на МВР – 5 юли, от старши комисар Георги Кандев – директор на ОДМВР-Благоевград и официални гости на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на дирекцията. По случай празника поздравителни адреси бяха получени от г-н Валери Сарандев – областен управител, г-жа Катя Бельова – председател на Окръжен съд Благоевград, г-н Дамян Дамянов – директор на Югозападно държавно предприятие, проф. д-р Борислав Юруков – ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благоевград и др.

На тържествено събрание за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения със заповед на  министъра на вътрешните работи с отличие „ПОЧЕТЕН ЗНАК“ на МВР – III степен бяха наградени: главен инспектор Кирил Стоянов – н-к на РУ-Банско, старши инспектор Йордан Симонски– н-к  група „ОП“ в РУ-Петрич и старши инспектор Васил Франгов – н-к група „ОП“ в РУ-Гоце Делчев.

За образцово изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи с „ГРАМОТА“ бяха наградени Даниела Василева – старши експерт в сектор „КАПОЧР“ и Станислав Николов старши експерт в сектор „КАПОЧР“.

За постигнати високи резултати в служебната дейност, конкретен и съществен принос при изпълнение на служебните си задължения със заповед на министъра на вътрешните работи с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени двама служители на ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на главния секретар на МВР с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени двама служители на ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени 51 служители на ОДМВР-Благоевград.

„За мен е чест да се обърна към вас да ви благодаря и най-сърдечно да ви поздравя по случай празника, който обединява всички служители на МВР. Благодаря за отговорността ви, за положения труд и старание при изпълнение на професионалните ви задължения. Убеден съм и вярвам, че с взаимни усилия, с упоритост, колегиална подкрепа, сплотеност и висок морал ще продължаваме да изпълняваме всички предстоящи задачи“- се обърна към полицейските служители старши комисар Георги Кандев. Той поздрави служителите, като пожела на тях и семействата им здраве и успехи и винаги да се завръщат живи и здрави при любимите си хора в къщи.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК:
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK