Атака подкрепи кандидата за кмет на Община Кюстендил Петър Паунов

Петър Паунов, снимка: infomreja.bg

Кандидатът за кмет на Община Кюстендил от коалиция „Кюстендил”, Петър Паунов, получи подкрепата на местната организация на Политическа партия „Атака”. „Подкрепяме г-н Паунов, понеже му вярваме. Нямаме договорки за постове и обещания за след изборите”, заяви областният координатор на „Атака” Методи Стойнев.

След като в коалиция „Кюстендил” се включиха 12 десни и центристки политически партии и организации, за да издигнат кандидатурата на Петър Паунов за втори кметски мандат, сега своята подкрепа към него дадоха от „Атака”. Кандидат-кметът благодари за досегашното солидно партньорство и изрази увереност за същите от ношения в бъдеще.

Методи Стойнев, областен координатор на „Атака” обяви принципната подкрепа от страна на централното ръководство на партията и съобщи, че над 80 % от членската маса в общината одобрява кандидатурата на Петър Паунов.Общинският председател на „Атака” Елена Никова пък сподели увереността на членовете на местната структура, че Петър Паунов ще продължи да работи успешно за развитието на Кюстендил. Тя отбеляза, че през последните четири години са реализирани и започнати множество проекти и инициативи, с които обликът на града се е променил към по-добро.

 

КОМЕНТАРИ

2312:28 - 06.10.2011
Как така работи успешно за Кюстендил?Този кмет ако остане Кюстендил ще бъде закрит през следващите години!Гласувайте за ГЕРБ!
Красимир12:25 - 06.10.2011
Вън Паунов-измамника от Кюстендил!Да ходи на село със секретарката си!НАГЛЕЦ!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK