Василев: Не ме карайте да коментирам полета на гълъба за Шенген

Снимка: Infomreja.bg

От ПП искат да знаят какво са коментирали представителите на другите държави с премиера във връзка с отказа за приемане на България в Шенген

Шенген е много важна тема за българското общество. Знаем, че премиерът е човекът, който трябва да представлява България в ЕС и да води всички разговори в това число с представителите на другите държави.

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.

Василев каза, че искат да знаят какво са коментирали представителите на другите държави с премиера във връзка с отказа за приемане на България в Шенген. "Не ме карайте да коментирам за полета на гълъба. Ние говорим за границата от май месец, а не говорим от последните два дни.

Оттогава взехме мерки, за да може "Капитан Андреево" да бъде запушено като дупка в европейската граница, а служебния кабинет, за съжаление, вместо да продължи тези усилия не само, че ги спря, а ги върна обратно", каза той във връзка с обвиненията, че "Продължаваме промяната" водят пиар акция дни преди гласуването за присъединяване на България в Шенген.

"Съветът ми към проф. Габровски е да се фокусира върху партиите, които биха осигурили подкрепа за евентуален кабинет, който той да оглави, а след това с удоволствие ще седнем да обсъждаме 16-те политики, които ние ще подкрепим като опозиция", каза още той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK