"Професия блондинка" на благоевградска сцена с театралите от АУБ

Снимка: Broadway Performance Club - AUBG

Клуб "Бродуей" към Американския университет в България поставя мюзикъл

Клуб "Бродуей" към Американския университет в България поставя мюзикъл от репертоара на Бродуей за четиринадесети път на българската сцена.

Тази година клубът, съставен и ръководен изцяло от студенти, подготвя за своите зрители продукцията "Професия блондинка" – мюзикъл на английски с български субтитри, под съпровода на оркестър с диригент Христо Павлов. Клуб Бродуей ще представи Професия блондинка на 27, 28, 29 и 30 март в Благоевград, 1 април в София и 3 април във Враца- за първи път в България. Билети на касите на Epay.go.

Мюзикълът разказва историята на студентката по право Ел Уудс, която се бори със стереотипите и скандалите около себе си по забавен и остроумен начин. След като последва своята голяма любов Уорнър чак до факултета по право в Харвард, Ел се сблъсква с трудности, разочарования, създава доживотни приятелства и намира пътя към себепознанието. Изпълнен с експлозивни енергия, танци и песни, мюзикълът е оприличаван от критиците като „петзвездна фиеста" и „невероятно удоволствие от началото до края”.

През изминалите години клубът поставя небезизвестните продукции Чикаго, Бурлеск, Брилянтин, Мулен руж, Коса, Rock of Ages и други, в големи български градове, сред които София, Пловдив, Бургас, Варна и други. С миналогодишната си продукция Кабаре клубът дори излиза зад граница за пръв път в Димитровград, Сърбия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK