Типове слотове в онлайн казината

Снимка: Рalmsbet.com

Какви видове онлайн слотове има днес

Според различни експерти от индустрията, не е достатъчно само човек да се запознае с правилата на слот игрите, за да започне да печели реални пари. Необходимо е да се вникне в дълбочината на нещата и да се опознаят още и различните типове слотове в онлайн казината. Нека ги разгледаме и обясним накратко, както и да се запознаем с техните функции.

Какви видове онлайн слотове има днес

Ако в началото на 90-те години, когато всъщност се появиха първите ротативки, те бяха само един вид, то днес са няколко и сега ще ги разгледаме накратко:

  • Класически - това всъщност са първите машини, които се появиха с 3 барабана и малко печеливши линии;

  • Плодови - символите на плодове, като черешки, сини сливи, диня и други са символ на класическите слот игри;

  • Видео - в резултат на техническия прогрес се появиха и видео слот игрите, характеризиращи се с наличието на видео анимирани ефекти;

  • 3D - изключително интерактивни и най-съвременни решения, показващи най-доброто от 3D ефектите при печеливши комбинации. Характерното за този тип игри е възпроизвеждането на висококачествена 3D анимация при всяка победа;

  • Мобилни - те са изцяло оптимизирани за възпроизвеждане върху малките екрани на мобилните устройства. Въпреки това, по функционалност с нищо не се различават от десктоп аналозите си.

По какво друго се различават отделните типове

Описаните по-горе разновидности имат и отделни подвидове:

  • Центови - позволяват извършване на залог дори и със сума от 1 цент за линия, което е отлично решение за хората с ограничени бюджети;

  • Прогресивни - това е свързана мрежа от различни ротативки или дори цели отделни казина, с прогресивно натрупващ се общ джакпот от загубите на отделните играчи. Този джакпот е изключително голям по размер на паричната сума, но се печели много трудно;

  • В зависимост от различните на брой печеливши линии, отделните слот игри се делят на 243, 1024, 3125 печеливши линии и т.н.

Какви функции предлагат

Играчите могат да получат различни възможности за печалби и забавления. Например, онлайн слот игрите дават възможност за безплатни разигравания на виртуални монети, които обаче са само за забавление. В случая, дори не е необходима регистрация, за да се играе. 

Основните символи, които се грижат един играч да спечели, са Wild и Scatter. Първият обикновено е във вид на специален основен символ, изобразяващ например герой, на чието име е кръстена ротативката. Когато такъв символ се появи на игралното поле, той комбинира околните знаци, така че да се образува печеливша комбинация. Scatter от своя страна, пък е друг основен символ, от който се печелят допълнителни бонуси, като например определен брой безплатни завъртания.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK